Våre tjenester

Bergsprekken TMF benytter moderne utstyr og vil sørge for en hyggelig opplevelse for deg og din hund i hjemmekoselige omgivelser.

MASSASJE

Hundemassasje er godt for alle typer hunder, enten de brukes i konkurranse, som brukshund, eller er familiehund. Ved å gi hunden massasje blir blant annet hundens sirkulasjonssystem påvirket, som igjen fører til bedre immunforsvar. Massasje aktiviserer også et antistresshormon, som fører til en mer balansert og avslappet hund.

Hundemassasje er også med på å forbedre hundens yteevne, så bruker du hunden din i konkurranser eller som jakt-, og gjeterhund, vil hundens prestasjoner forbedres. En hund som brukes aktivt, har godt av regelmessig massasje for å forebygge skader. Muskulaturen kvitter seg med spenninger og avfallsstoffer, og tåler derfor større påkjenninger.

Hundemassasje blir også brukt som rehabilitering på hund etter skader og operasjoner.


LASERTERAPI 

Laserterapi kan gi direktevirkende smertelindring, ha en antiinflammatorisk effekt, øke immunforsvaret, gi bedre nervefunksjon og halvere legningstiden på blant annet sår!

Forskning har vist at laser har meget positiv effekt på en rekke lidelser, blant annet sår, muskelspenninger/skader, seneskader, ligamentskader, triggerpunkter, smerter og betennelsestilstander i bløtvev og ledd. Hos hunder med langvarige og kroniske smerter kan laser være et svært godt alternativ som smertelindring.


PELSPLEIE

Har du en aktiv hund som elsker å bade i naturens egen spa avdeling? Selv om hunden syns dette er flott, så er det ikke alltid vi er like begeistret. Vi tilbyr vask og føn av din hund. Du slipper vond rygg og et skittent bad. 

DAGPASS

Tilbud som kommer:

Mellom kl. 07:00 -17:00

1 hund - 200,-

2 hunder- 350,-**

3 hunder - 425,-**

** hunder fra samme eier.

Vi kommer til å ha et tak på antall hunder per dag så ta kontakt tidlig for avtale.

Lag din egen hjemmeside gratis!